Wednesday, October 31, 2012

Aconsegueix el nou Paper Mario i una Nintendo 3DS XL amb el teu ...


El proper 7 de novembre es publicarà la propera aventura RPG del nostre lampista favorit. Una colorida i simpàtica seqüela amb el nom de Paper Mario Sticker Star per a la consola Nintendo 3DS. T'interessaria aconseguir un pack exclusiu amb el joc, al costat de la nova consola Nintendo 3DS XL? Doncs serà millor que vagis a recuperar el teu estoig de l'escola, perquè anem a haver de fer manualitats per aconseguir-ho.


mario


Des de la pàgina oficial del joc en Facebook, s'ha llançat el següent concurs: per poder optar a aconseguir el suculent premi, l'única cosa que necessites realitzar és un diorama inspirat en algunes de les pantalles que es donen de mostra. Si la nostra obra aconsegueix aconseguir els majors llocs de popularitat, podrem optar a un dels 5 packs que es disposen a concurs.


Però si la teva infància va estar més protagonitzada pels quadres amb base de macarrons i desconeix el que és un diorama, no creguis que es tracta d'alguna cosa impossible. Un diorama es tracta d'una representació tridimensional d'una escena, amb l'ajuda de la nostra creativitat. Una manualitat de molt original, amb la qual aconseguir uns efectes la mar d'interessants.


mario diorama


Abans que llancis a comprar cartolines de colors, sembla que la promoció solament afecta als ciutadans residents a Estats Units i Canadà. Sembla que de moment els altres territoris ens quedem sense l'oportunitat, però pot ser que vegem alguna cosa interessant en els propers dies.














Source:


http://wikinoticia.com/cat/tecnologia/videojocs/159999-aconsegueix-el-nou-paper-mario-i-una-nintendo-3ds-xl-amb-el-teu-estoig






The News from http://nintendo3dsfest.blogspot.com